Verhuislift service

Perfect onderhouden liften
Keuze uit verschillende types liften
Meer dan 20 jaar ervaring

Wanneer u een verhuislift bij Antwerp Lift Service huurt, kunt u rekenen op een uitstekende service aan scherpe prijzen. U heeft een ruime keuze aan ladderliften, die allemaal goed onderhouden en veilig zijn. Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van de kennis en vakmanschap van een expert voor de montage en bediening.

Een verhuislift in Antwerpen en omgeving huren met een uitgebreide service

Gaat u binnenkort verhuizen? Dan kan een ladderlift erg handig zijn. Met deze lift kan u immers eenvoudig, snel en veilig spullen van de eerste tot en met de veertiende verdieping naar beneden halen. De verhuislift is steeds voorzien van een beschermingsmat voor uw meubels en spullen. Daarnaast rekent u bij het huren van uw verhuislift ook op de excellente service van Antwerp Lift Service. We hebben al meer dan twintig jaar ervaring en geven u de meest voordelige huurtarieven.

Vraag naar de bediening voor uw ladderlift

Verhuizen doet u natuurlijk niet elke dag. Daarom laat u zich omringen door specialisten om uw verhuis zo soepel mogelijk te laten verlopen. Wanneer u bij ons een verhuislift huurt is het ook mogelijk om gebruik te maken van de service van een specialist ter plaatse. Hierbij laat u de bediening en montage van de ladderlift aan ons over, zodat u zich op andere zaken kunt concentreren. Reserveer snel uw ladderlift en vraag naar uw expert op het nummer 0475 71 95 15. Wij staan voor u klaar in Antwerpen en omgeving.