Op zoek naar een Lift te huur in Antwerpen?

Perfect onderhouden liften
Keuze uit verschillende types liften
Meer dan 20 jaar ervaring

Antwerp Lift Service biedt een lift te huur aan in Antwerpen voor verschillende situaties. We beschikken over diverse liften voor een particuliere verhuis en voor professionele klanten, zoals aannemers of dakwerkers. Ontdek snel de beste lift voor uw situatie.

Lift op bestelwagen te huur in Antwerpen en omgeving

Wanneer u kiest om een ladderlift op een bestelwagen te huren, bent u er zeker van dat u een lift heeft voor allerlei situaties. Met dit systeem vervoert u zowel delicate objecten als zware meubels. Dankzij het gebruik van een ladderlift is het mogelijk om rugvriendelijk en comfortabel te verhuizen. Wanneer u kiest voor een verhuislift op een bestelwagen die bij Antwerp Lift Service te huur staat, zogen we ook voor een professionele bediening in Antwerpen en omgeving. Daarnaast beschikken we over de volgende andere systemen: losse Bocker ladderlift op aanhangwagen en GEDA verhuisliften.

Betaal altijd de beste prijs voor de huur van uw verhuislift

Al de liften die te huur staan bij Antwerp Lift Service in Antwerpen en omgeving plaatsen we bij u aan zeer scherpe prijzen. Wanneer u kiest voor een montage met bediening betaalt u een vaste prijs per uur en als u kiest om uw lift op te halen in ons magazijn in Merksem betaalt u een vast bedrag per dag. Bent u benieuwd naar de andere voordelen van onze goedkope liften of wilt u graag een offerte? Bel dan met een van onze medewerkers op het nummer 0475 71 95 15.