Waarvoor wilt u precies een verhuislift huren?

Onze ladderliften zijn breed inzetbaar

Bij Antwerp Lift Service kan u een verhuislift huren voor zowat elke toepassing. U kan bijvoorbeeld een verhuislift huren voor uw verhuis. Aannemers, dakwerkers en schrijnwerkers huren dikwijls een ladderlift  om bouwmaterialen vlotter naar boven te brengen. Andere bedrijven zoals meubelzaken en transportfirma's huren op hun beurt regelmatig meubelliften bij ons om meubels en/of witgoed bij de klant thuis te leveren. Waarvoor u ook een ladderlift zoekt, wij hebben vast een geschikte lift in onze vloot.

Hoe lang heeft u de ladderlift nodig?

Onze verhuisliften kan u per uur, per dag of voor enkele dagen huren, maar ook voor langer periodes van 1 maand tot 1 jaar. De huurprijs kan u bij onze tarieven raadplegen. Voor langere periodes bezorgen we u op eenvoudig verzoek een maatwerk prijsofferte.

Een verhuislift huren mét bediening of zonder?

Bij Antwerp Lift Service heeft u de keuze tussen een ladderlift huren met bediening of een verhuislift huren zonder bediening.

Verhuur liften zonder bediening

Wilt u goedkoop zelf verhuizen, dan zijn onze GEDA ladderliften precies wat u zoekt. Die kan u per dag huren en zelf komen afhalen in ons magazijn in Merksem om ze nadien zelf ter plaatse te monteren en te bedienen. Deze GEDA verhuisliften zijn compact transporteerbaar en ook eenvoudig en snel te monteren en te bedienen.

Professionele klanten zoals bv. bouwaannemers, maar ook particulieren kunnen onze ladderliften op aanhangwagen ook ter plaatse laten leveren en monteren om ze nadien zelf te bedienen. Deze optie is bijzonder handig voor langdurige bouw- en renovatieprojecten. Zo hoeft u de bouwmaterialen namelijk niet meer zelf naar boven te versjouwen en ook het risico op beschadigingen van reeds afgewerkte delen wordt beperkt.

Verhuur ladderliften mét bediening

Bent u niet vertrouwd met de opstelling en bediening van een ladderlift of besteedt u deze klus liefst gewoon uit aan een professional? Dan huurt u best een lift mét bediening. Zowel de kleine GEDA verhuisliften, als de grotere liften op aanhangwagen en de ladderliften op bestelwagen kan u bij ons huren mét bedienend personeel.

Onze medewerkers brengen de gehuurde lift stipt op tijd ter plaatse, monteren de lift en bedienen hem tijdens de verhuiswerken. Ze delen ook enkele praktische tips met u om ladderliften correct en veilig te laden en steken zelfs met de glimlach en de grootste voorzichtigheid een handje toe. Zo verlopen uw verhuiswerken veilig, vlot en zorgeloos. Ook als u uw verhuis regelt zonder externe verhuisfirma.

Welk type ladderlift heeft u nodig?

Bij onze ladderliften vindt u een handig overzicht van al onze verhuisliften en hun technische mogelijkheden, maar aarzel zeker niet om ons te contacteren. We adviseren u met plezier zodat u een geschikte ladderlift huurt voor uw project aan het meest budgetvriendelijke tarief.

Vergeet u trouwens aub niet om bij uw aanvraag eventuele aandachtspunten zoals obstakels te vermelden? Bomen, palen, (tram)draden, hagen, gewicht beperkingen of beperkte doorrijhoogtes die de plaatsing kunnen bemoeilijken of zwakke balkons kan u best even vermelden. Zo kunnen we ook hiermee rekening houden als we het juiste type ladderlift voor u uitzoeken.