Welke ladderlift huren?

Een overzicht van onze ladderliften

Antwerp Lift Service heeft een uitgebreide vloot en verschillende types ladderliften te huur. Een ladderlift huren begint dus bij de keuze van het juiste type lift. Welke lift het best geschikt en het voordeligste zal zijn voor uw project hangt echter van verschillende factoren af.

Neem gerust al even een kijkje bij onderstaand overzicht om de mogelijkheden van de verschillende verhuisliften te vergelijken of laat u bij uw keuze adviseren door onze medewerkers. Gewoon even vertellen waarvoor en voor hoe lang u een ladderlift wil huren volstaat om een vrijblijvende prijsofferte te ontvangen.

Ladderlift op bestelwagen

Geschikt voor
  • Allerhande liftwerken: van het verplaatsen van delicate stukken tot zwaar werk

Troeven

Deze heavy duty ladderliften kunnen gemakkelijk en snel naar eender welke locatie in België getransporteerd worden. Ze kunnen bovendien zware lasten naar grote hoogtes tillen en blijven dankzij de hydraulische en verstelbare steunpoten in elke situatie stabiel. Het laadplatform kan op lage hoogte gepositioneerd worden bij het beladen en het kan boven ook ongeveer 50 cm naar binnen worden getrokken voor het afladen. Hierdoor kan u comfortabel en rugvriendelijk verhuizen.

Praktische info

Maximum hoogte tot 42 m (14e verdieping) 
Maximum hefvermogen 300 kg
Afmetingen laadplatform   1,65 x 2,70 m 
Motorisatie Diesel
Eigen gewicht ± 3.500 kg
Benodigde grondoppervlakte L 10 m x B 6 m
Beschikbare accessoires Parkeerverbod set en/of politietoelating | reflecterende verkeerskegels | verhuisdekens | op maat gesneden beschermmat om op laadplatform te plaatsen

Huren?

Deze bestelwagenliften worden enkel verhuurd met bediening.

GEDA verhuislift

Geschikt voor
  • Particuliere of kleine verhuisprojecten tot de 3e verdieping door particulieren of zelfstandigen/ondernemingen

  • Lift plaatsingen in beperkte of minder evidente ruimtes

Troeven 

De GEDA opbouwliften zijn onze kleinste, maar ook de meest flexibele krachtpatsers. Deze liften bestaan uit losse elementen van 2,2 meter lengte en kunnen daardoor gemakkelijk getransporteerd worden in een aanhangwagen of bestelwagen. Doordat deze ladderliften modulair zijn opgebouwd uit losse elementen, zijn deze liften gemakkelijk te verplaatsen en ook uitermate handig voor verhuizingen op minder evidente plaatsen of beperkte ruimtes. U kan de lift bijvoorbeeld ook aan de zijkant of achterzijde van een rijwoning monteren. Deze ladderliften zijn verder gemakkelijk en snel te monteren. Bij afhaling demonstreren we u in enkele minuten tijd hoe u deze verhuislift best opstelt en er is ook een beknopte montagehandleiding voorzien.

Praktische info

Maximum hefhoogte 13,5 m (ongeveer 3e verdieping) 
Maximum hefvermogen 200 kg 
Afmetingen laadplatform 1,10 x 1,70 m 
Motorisatie elektrische motor met 2 snelheden, 230 V aansluiting, zekering van 16A vereist 
Benodigde grondoppervlakte   ± 1,50 x 1,70 m 
Eigen gewicht ± 200 kg 
Beschikbare accessoires knikstuk | pannenbak voor dakwerken | parkeerverbod en/of politietoelating | verhuisdekens | reflecterende verkeerskegels

Huren?

U kan deze GEDA ladderlift huren met of zonder bediening. Indien u voor de optie zonder bediening kiest, kan u deze zelf komen afhalen, ter plaatse monteren en bedienen. Levering ter plaatse is echter ook mogelijk tegen meerprijs alsook levering ter plaatse met bediening.

Losse Bocker ladderlift op aanhangwagen

Geschikt voor
  • Verplaatsingen van 1e tot en met de 14e verdieping

  • Verhuizingen op locaties met beperkte doorrijhoogte of beperkingen qua eigen gewicht van de lift

  • Verhuisprojecten met bediening vanaf 1 uur

  • Langdurige verhuur met levering en montage ter plaatse, met of zonder bediening

Troeven

De aanhangwagen ladderliften hebben een groot laadplatform en aanzienlijke uitschuifhoogtes en toch zijn ze ook geschikt voor verhuizingen op minder evidente locaties. Ze hebben immers een beperkte doorrijhoogte van 1,85 tot 2,10 meter (afhankelijk van het model) waardoor ze ook onder garagepoorten door verplaatst kunnen worden en door hun relatief lage eigen gewicht kunnen ze ook op zowat elke ondergrond geplaatst worden. Door rijplaten te gebruiken, kunnen deze ladderliften namelijk zelfs op een grasperk gepositioneerd worden! Het laadplatform kan bovendien tot ongeveer 50 cm naar binnen worden getrokken wat beladen en afladen aanzienlijk vergemakkelijkt.

Praktische info

Bocker ladderliften op aanhanger

  Technische info

20 meter lift

26 meter lift

42 meter lift

  Maximum hefhoogte

20 m

  (± 5e verdieping)   

26 m

  (± 7e verdieping)   

42 m

  (± 14e verdieping)   

  Maximum hefvermogen

300 kg

300 kg

400 kg

  Afmetingen laadplatform

± 1,65 x 2,70 m

  Benodigde doorrijhoogte

Min. 1,85 m

Min. 1,9 m

Min. 2,1 m

  Benodigde grondoppervlakte  

± 10,00 m x 6,00 m

  Eigen gewicht

1.400 kg

1.600 kg

3.000 kg

  Motorisatie

benzinemotor

  Beschikbare accessoires

rijplaten | parkeerverbod en/of politietoelating | verhuisdekens | reflecterende verkeerskegels | op maat gesneden beschermmat om op laadplatform te plaatsen

Huren?

Wilt u een ladderlift huren op aanhanger, dan wordt deze steeds door ons ter plaatse gebracht en opgesteld. Professionele klanten zoals aannemers, schrijnwerkers of dakwerkers, maar ook particulieren, kunnen deze ladderlift zowel met als zonder bediening huren. In dit laatste geval brengen wij de ladderlift ter plaatse en monteren we de lift, waarna u deze zelf kan bedienen (bv. voor langdurige bouw- of renovatieprojecten).

Net wat u nodig heeft?

Heeft u de lift gevonden die u zoekt, dan wacht u best niet te lang om die te reserveren. Zo bent u zeker dat de lift nog vrij is op de gewenste datum. Twijfelt u nog welk type ladderlift u best huurt? Laat u dan adviseren door onze medewerkers.

De verhuur prijzen kan u hier consulteren, maar op eenvoudig verzoek bezorgen we u met evenveel plezier een maatwerk offerte voor de lift en de huurperiode van uw keuze.