Meubellift

Perfect onderhouden liften
Keuze uit verschillende types liften
Meer dan 20 jaar ervaring

Bent u op zoek naar een meubellift in Antwerpen of omgeving? Reken dan op de goede verhuisliften van Antwerp Lift Service en geniet van een fantastische en betrouwbare service. Zo weet u zeker dat al uw meubels veilig naar boven of beneden worden gebracht.

Meubellift voor een goede bescherming van al uw goederen

Heeft u juist een nieuwe kast gekocht en moet die naar het eerste verdiep? Of gaat u verhuizen in de regio Antwerpen en wilt u dat al uw meubelen op een veilige manier naar beneden geraken? Kies dan voor de verhuurdienst van Antwerp Lift Service en reken op een veilige meubellift. We zorgen ervoor dat u een perfect onderhouden lift krijgt. Hierbij is uw veiligheid enorm belangrijk. We laten onze liften vier keer per jaar keuren door een onafhankelijke keuringsdienst. Daarnaast zijn ook uw meubels altijd goed beschermd, dankzij een beschermingsmat op maat.

Vraag naar uw lift met bediening van een specialist

Wanneer u bij Antwerp Lift Service een meubellift huurt is het mogelijk om zelf het toestel te bedienen of de montage en gebruik over te laten aan een van onze specialisten. Hiervoor betaalt u een vast bedrag per uur. Bij ons bedrijf mag u er zeker van zijn dat u steeds een scherpe prijs betaalt en geniet van een professionele service. Wilt u een meubellift reserveren? Bel dan snel naar 0475 71 95 15. Wij vertellen u bovendien graag meer over onze andere liften, zoals verhuisliften en ladderliften.