Ladderlift Hoboken

Perfect onderhouden liften
Keuze uit verschillende types liften
Meer dan 20 jaar ervaring

Huur een ladderlift voor uw verhuis in Berchem of Hoboken. Bij Antwerp Lift Service heeft u een ruime keuze aan ladderliften. Zo is er altijd een systeem voor uw situatie. Als u dat wenst huurt u uw ladderlift met bediening. Bepaal snel uw verhuisdatum en laat het ons weten.

Ladderlift voor jouw verhuis in Berchem of Hoboken

Wanneer u op zoek bent naar een professionele ladderlift voor uw verhuis in Antwerpen kiest u voor de service van een specialist. Bij Antwerp Lift Service in Merksem huurt u een GEDA lift, een ladderlift op een bestelwagen of Losse Bocker ladderlift. Uw specialist weet u altijd te vertellen welke ladderlift het beste is voor uw situatie in Berchem of Hoboken. Verhuizen vanaf het veertiende verdiep is dankzij een verhuislift zeer eenvoudig. U komt de lift in ons magazijn in Merksem halen of wij monteren het op uw locatie.

Verschillende huurperiodes voor uw verhuislift

Wanneer u een ladderlift huurt voor uw verhuis in Berchem of Hoboken is het mogelijk om zelf de huurperiode te bepalen. Een GEDA Lift huurt u vanaf één dag of per uur als u kiest voor een professionele bediening en montage. Daarnaast is het ook mogelijk om een ladderlift voor een langere periode te huren voor bijvoorbeeld renovatiewerken. Hiervoor stellen we voor u een prijsofferte op.

Plan uw verhuis en huur een ladderlift

Verhuist u binnenkort in Berchem of Hoboken en bent u nog op zoek naar een ladderlift? Bestel dan snel uw lift bij Antwerp Lift Service. U reserveert het toestel eenvoudig door te bellen naar  0475 71 95 15. Hier kunt u ook een prijsofferte vragen voor langere huurperiodes.

Bekijk ook eens

Ladderlift merksem | Ladderlift mortsel | Ladderlift schoten