Huur een verhuislift in Mortsel

Perfect onderhouden liften
Keuze uit verschillende types liften
Meer dan 20 jaar ervaring

Bent u op zoek naar een verhuislift in Mortsel? Dan verwacht u uiteraard een goed onderhouden lift die met een professionele service wordt aangeboden. Kies daarom voor de verhuurdienst van Antwerp Lift Service in Merksem. Wij beschikken over verhuisliften voor elke situatie.

Verhuislift met bediening in Deurne, Mortsel en omgeving

Wanneer u wilt verhuizen is het erg handig om gebruik te maken van een ladderlift voor al uw meubels, die op een verdieping staan. Dat zal u en uw verhuizers hun rug sparen en zo vermijdt u ook heel wat ongevallen. Bij Antwerp lift Service heeft u de keuze uit verschillende ladderliften. U kiest uw verhuislift afhankelijk van uw situatie in Mortsel. Hierbij kunt u steeds vertrouwen op het juiste advies van de liftspecialist. Daarnaast is het ook mogelijk om een expert te huren voor de montage en bediening van de lift. Zo kunt u tijdens de verhuis concentreren op andere zaken en bent u zeker van een correcte installatie. Voor deze extra service betaalt u een vast bedrag per uur.

Kies voor een goed onderhouden ladderlift

Wanneer u een verhuislift in Mortsel huurt bij Antwerp Lift Service bent u zeker van een kwalitatieve en veilig resultaat. Onze ladderliften laten we immers vier keer per jaar keuren door een onafhankelijke keuringsdienst en zijn allemaal voorzien van een beschermingsmat voor uw meubels. Bent u momenteel uw verhuis aan het inplannen? Denk dan ook aan het huren van een verhuislift. U reserveert deze eenvoudig door te telefoneren naar 0475 71 95 15. U kunt uw ladderlift zelf komen ophalen in ons magazijn in Merksem of laten plaatsen door onze experts. Naast verhuisliften voor in Mortsel, bent u bij ons tevens aan het juiste adres voor liften in bijvoorbeeld Hoboken, Schoten en Antwerpen.