De beste ladderlift in Schoten huren

Perfect onderhouden liften
Keuze uit verschillende types liften
Meer dan 20 jaar ervaring

Als u een ladderlift wilt huren voor uw verhuis in Schoten rekent u op een kwalitatief toestel van Antwerp Lift Service. U kiest zelf welk systeem het beste past bij uw situatie en daarbij is het ook mogelijk om zelf de bediening te doen. U betaalt steeds een scherpe huurprijs!

Huur een ladderlift met of zonder bediening in Schoten

Wanneer u gaat verhuizen raden we aan om bij ons een GEDA ladderlift te huren. Deze lift kan u in ons magazijn in Merksem ophalen, waarbij we de tijd nemen om uit te leggen hoe u de lift monteert en bedient. Daarnaast is er ook de optie om de montage en bediening aan ons over te laten. Hierbij komt er een vakman langs met de ladderlift op uw locatie in Schoten, Merksem of Ekeren. Voor deze service betaalt u een vast bedrag per uur. Als u op maximaal 15 kilometer van de locatie woont, is de plaatsing van de ladderlift helemaal gratis.

Reken op een ladderlift tijdens een renovatie

Bent u volop bezig met de renovatie van een woning? Maak dan gebruik van een ladderlift of sterke meubellift op uw locatie in Schoten. Hierdoor moet u minder met zware voorwerpen sleuren en lopen de werken een pak sneller. Bij Antwerp Lift Service huurt u een ladderlift voor een langere periode. Hiervoor stellen we een prijsofferte op maat op. Wilt u graag een lift huren of wenst u een prijsofferte? Bel dan snel naar 0475 71 95 15.