Ladderlift Merksem

Perfect onderhouden liften
Keuze uit verschillende types liften
Meer dan 20 jaar ervaring

Als u gaat verhuizen, huurt u de beste ladderlift bij Antwerp Lift Service in Merksem. We beschikken over verschillende modellen uit de beste kwaliteit. Zo weet u zeker dat u al uw spullen op een veilige manier op de grond krijgt. Bekijk snel de mogelijkheden en reserveer een ladderlift voor uw verhuis in Merksem of omgeving.

Ga voor een veilige verhuis met een ladderlift uit ons magazijn in Merksem

Voor de meeste verhuissituaties volstaat het om gebruik te maken van een GEDA verhuislift. Deze ladderlift reikt tot aan de derde verdieping. Bovendien is het mogelijk om dit model te gebruiken wanneer er niet veel ruimte is. Ook is deze ladderlift eenvoudig zelf te bedienen en is het mogelijk om deze zelf op te halen in ons magazijn in Merksem. Indien gewenst, kunt u vertrouwen op een van onze vakmensen voor de bediening aan een kleine meerprijs. U betaalt een vaste prijs voor een hele dag.

Geniet van een complete service

Als u een ladderlift plaatst tijdens uw verhuis in Merksem of omgeving, dient u parkeerborden te plaatsen. Deze vraagt u zelf aan bij de gemeente of het politiecommissariaat en plaatst u minstens 24 uur op voorhand. In sommige situaties is het ook noodzakelijk om een politieaanvraag te krijgen. Als u dat wenst, nemen we deze administratieve aanvraag in uw plaats op. Zo kunt u zich concentreren op de eigenlijke verhuis. Wilt u een ladderlift in Merksem reserveren? Bel dan snel naar 0475 71 95 15. Wij leveren tevens liften in bijvoorbeeld Brasschaat, Borgerhout en Schoten.