Een ladderlift in Mortsel en omgeving huren

Perfect onderhouden liften
Keuze uit verschillende types liften
Meer dan 20 jaar ervaring

Heeft u een ladderlift nodig in Mortsel of omgeving? Reserveer dan snel het beste model bij Antwerp Lift Service in Merksem. We brengen de ladderlift gratis tot bij u als uw locatie zich op 15 kilometer van het magazijn bevindt. U krijgt onze service altijd aan zeer scherpe prijzen!

Voordelen van het huren van een ladderlift in Mortsel

Wanneer u een lift huurt bij Antwerp Lift Service geniet u van heel wat voordelen. Denk hierbij aan:

  •          Perfect onderhouden en gekeurde liften voor een veilig gebruik
  •          Een lift die altijd stipt op uw locatie staat
  •          Keuze uit verschillende types liften
  •          Een beschermmat voor maximale bescherming van uw goederen
  •          Uitmuntende service

Huur een lift aan scherpe prijzen

Wanneer u een ladderlift plaatst of laat brengen in Mortsel geniet u altijd van de beste prijzen. Zo betaalt u voor de GEDA verhuislift een vast bedrag per dag als u deze zelf komt ophalen en zelf bedient. Wanneer u kiest voor de montage en bediending door een vakman betaalt u vaste prijs per uur. Daarnaast is het ook mogelijk om een ladderlift in Mortsel voor een langere periode te huren. Dit kan erg handig zijn bij renovaties! Ook huurt u bij ons sterke meubelliften, welke aan te raden zijn bij een verhuizing met meerdere zware meubels.

Prik een datum en reserveer uw verhuislift

Staat op het te punt te verhuizen uit uw woning in Mortsel en zoekt u een verhuislift? Reserveer de beste lift voor uw situatie op uw verhuisdag bij Antwerp Lift Service en geniet van een snelle en zorgeloze verhuis. U reserveert uw lift op het nummer 0475 71 95 15 of via het contactformulier. Wij staan tevens voor u klaar in Merksem, Borgerhout en Zwijndrecht.