Lift verhuur

Perfect onderhouden liften
Keuze uit verschillende types liften
Meer dan 20 jaar ervaring

Bent u op zoek naar een lift en een goed bedrijf voor de verhuur? Kies dan voor Antwerp Lift Service. Wij verhuren verschillende modellen ladderliften aan particulieren en bedrijven. Onze specialisten geven u altijd het juiste advies over de verhuur van een lift voor uw situatie. Ontdek snel onze goedkope en professionele service.

Kies een lift en vraag advies over de verhuur aan een specialist

Een ladderlift heeft heel wat verschillende toepassingen en de keuze voor de juiste lift is afhankelijk van heel wat factoren. Denk hierbij aan de hoogte, de grootte van de te verplaatsen spullen of de beschikbare ruimte om de lift te plaatsen. Onze specialisten helpen u altijd bij het kiezen van de juiste lift voor de rest van de verhuur. Bij Antwerp Lift Service heeft u keuze uit de volgende modellen:

  • Ladderlift op een bestelwagen
  • GEDA verhuislift
  • Losse Bocker ladderlift op aanhangwagen

Geniet van een uitstekende service aan goedkope tarieven

Wanneer u kiest voor een lift bij Antwerp Lift Service betaalt u steeds een scherpe prijs voor de verhuur en de eventuele bediening. U huurt uw ladderlift al vanaf een uur en daarnaast is het ook mogelijk om voor een langere periode te huren. Heeft u vragen over onze service of wilt u een lift huren voor uw verhuizing? Onze medewerkers helpen u graag verder op 0475 71 95 15. Wij bieden liften voor onder andere omgeving Antwerpen, zoals in Zwijndrecht en Deurne.