Een lift voor uw verhuis

Perfect onderhouden liften
Keuze uit verschillende types liften
Meer dan 20 jaar ervaring

Heeft u een lift nodig omdat u binnenkort een verhuis heeft gepland? Maak dan gebruik van een van de ladderliften van Antwerp Lift Service. We bieden verschillende modellen aan voor elke situatie. Bij de huur van een lift voor uw verhuis vertrouwt u altijd op de kennis en het vakmanschap van onze specialisten.

Huur een lift met bediening voor een zorgeloze verhuis

Verhuist u binnenkort in de omgeving van Antwerpen? Dan hoopt u uiteraard dat alles vlekkeloos verloopt. Gebruik daarom een ladderlift om uw spullen snel en veilig naar beneden te halen. Dankzij een beschermingsmat zijn al uw spullen veilig afgedekt. Daarnaast laten we onze verhuisliften vier keer per jaar controleren door een onafhankelijke keuringsdienst. Als u bij Antwerp Lift Service een ladderlift huurt, kunt u deze komen ophalen in ons magazijn in Merksem, waarbij u uitgebreide informatie krijgt over de installatie en het gebruik. Ook een plaatsing door een professional en bediening van de verhuislift is mogelijk. Voor de bediening betaalt u een vast bedrag per uur.

Vraag vandaag een prijsofferte aan

Bent u op zoek naar een lift voor uw verhuis? Heeft u al een datum vastgelegd? Vraag dan snel naar de beschikbare ladderliften bij Antwerp Lift Service en wij stellen een prijsofferte voor u op. We helpen u graag telefonisch verder op 0475 71 95 15. U kunt bij ons tevens terecht voor een lift in de omgeving van Mortsel Zwijndrecht en Brasschaat.