Een goede ladderlift in Borgerhout en omgeving

Perfect onderhouden liften
Keuze uit verschillende types liften
Meer dan 20 jaar ervaring

Een ladderlift nodig in Borgerhout? Reserveer dan snel het beste model bij Antwerp Lift Service in Merksem. Indien u kiest voor een ladderlift met bediening, brengen we de ladderlift gratis tot bij u als uw locatie zich op minder dan 15 kilometer van het magazijn bevindt. U krijgt onze service altijd aan zeer scherpe prijzen!

Voordelen van het huren van een ladderlift in Borgerhout

Wanneer u een lift huurt bij Antwerp Lift Service, geniet u van heel wat voordelen. Denk hierbij aan:

  •          Perfect onderhouden en gekeurde liften voor een veilig gebruik
  •          Een lift die altijd stipt op uw locatie staat
  •          Keuze uit verschillende types liften
  •          Een beschermmat op het verhuisplatform voor maximale bescherming van uw goederen
  •          Uitmuntende service

Huur een lift aan scherpe prijzen

Wanneer u een ladderlift plaatst of laat brengen in Borgerhout, geniet u altijd van de beste prijzen. Zo betaalt u voor de GEDA verhuislift een vast bedrag per dag als u deze zelf komt ophalen en zelf bedient. Wanneer u kiest voor de montage en bediending door een vakman, betaalt u vaste prijs per uur. Daarnaast is het mogelijk om een ladderlift in Mortselof Deurne voor een langere periode te huren. Dit kan erg handig zijn bij renovaties!

Prik een datum en reserveer uw verhuislift

Staat u op het te punt te verhuizen uit uw woning of appartement in Borgerhout en zoekt u een verhuislift? Reserveer de beste lift voor uw situatie op uw verhuisdag bij Antwerp Lift Service en geniet van een snelle en zorgeloze verhuis. U reserveert uw lift op het nummer 0475 71 95 15.