Goedkope verhuislift

Perfect onderhouden liften
Keuze uit verschillende types liften
Meer dan 20 jaar ervaring

Gaat u binnenkort verhuizen en bent u op zoek naar een goedkope verhuislift? Bij Antwerp Lift service kunt u terecht voor de huur van verschillende ladderliften. Wat uw verhuissituatie ook is, wij hebben de lift die u nodig heeft! Het is ook mogelijk om uw verhuislift met bediending te huren.

Goedkope verhuislift met uitmuntende service

Verlaat u binnenkort uw appartement in Antwerpen en verhuist u naar een nieuwe locatie? Maak dan gebruik van een goedkope verhuislift om al uw spullen naar beneden te brengen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over hoe alles beneden geraakt en vermijdt u ongevallen. Bij Antwerp Lift Service heeft u een ruime keuze aan ladderliften. Zo is het mogelijk om een GEDA verhuislift te huren met bediening. Daarnaast kunt u ook de bediening zelf uitvoeren. In dit geval legt een specialist uit hoe alles werkt wanneer u de goedkope verhuislift komt ophalen.

Huur een ladderlift per uur voor uw verhuis

U betaalt voor de huur van de goedkope verhuislift een vast bedrag per dag. Wanneer u kiest om de lift te laten bedienen door een vakman dan betaalt u per uur een extra bedrag hiervoor. Heeft u al een verhuisdatum vastgelegd? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op voor de reservatie van uw goedkope verhuislift in Antwerpen door te bellen naar 0475 71 95 15. Hier beantwoorden we ook al uw vragen over onze andere liften, zoals bijvoorbeeld meubelliften.